Дешан: Футболистите реагираха добре

Селекционерът на Франция – Дидие Дешан, коментира победата на водения от него отбор срещу тима на Белгия с 2:0 в срещата от втория кръг на Лигата на нациите. Успехът дойде в ключов момент от гледна точка самочувствието на отбора, тъй като само преди броени дни “петлите” допуснаха на свой терен тежко поражение от Италия с 1:3.

“Доволен съм от реакцията на играчите, доволен съм от това, което успяха да направят срещу силния белгийски отбор. Футболистите реагираха добре, а белгийците ни създадоха много проблеми, особено в първите 25 минути. Беше ни трудно по различни причини, но тогава Коло-Муани отбеляза. Той е в среда, която му дава увереност и когато го намерят, той реагира като бележи”, каза Дешан.

Това е четвъртото издание на Лигата на нациите, като “петлите” при единственото си участие във финалната четворка на надпреварата през сезон 2021 г., спечелиха златните медали след победа срещу Испания с 2:1 на големия финал.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели