Холанд донесе победата на Норвегия

Ерлинг Холанд донесе победата на Норвегия срещу Австрия. Тимът на Стале Солбакен спечели с 2:1 в Осло в среща от група 3 на Лига „В“ в Лигата на нациите. Попадението на голмайстора на Манчестър Сити падна в 80-ата минута. Първоначално то бе отменено поради засада, но след дълго разглеждане със системата за видеоповторения голът бе признат.

Холанд вече има 32 гола за националния отбор и само на едно попадение от рекордьора Йорген Юве. Норвежците имат четири точки в групата, след като разочароваха на старта и направиха нулево равенство с Казахстан. Другата звезда на тима Мартин Йодегор напусна терена в 67-ата минута с контузия, която ще притесни сериозни мениджъра на Арсенал Микел Артета.

Норвегия стартира силно мача и рано поведе. Александър Сьорлот всяваше хаос в защитата на гостите и именно той асистира за първия гол. Той бе дело на Феликс Мире, за когото това бе първо попадение с националната фланелка. Тимът на Солбакен контролираше мача, но позволи на австрийците да изравнят в 37-ата минута, когато Марсел Забитцер се разписа.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели