ASUS представи няколко нови лаптопа, предлагащи авангардни технологии в перфектен пакет

Независимо дали сте домашен или бизнес потребител, сред новите лаптопи на ASUS със сигурност ще намерите модел, който да Ви заинтересува.

Общото за всички нови модели ASUS Zenbook, Vivobook и ExpertBook е, че те току-що представиха процесори Intel и поставиха силен акцент върху възможностите на AI. Ето две новости, които привлякоха вниманието ни.

ASUS Zenbook S 14 (UX5406)

Ако търсите невероятно тънък и лек лаптоп, това е моделът за вас. Тежи само 1,2 кг и е дебел 1,1 см, а покритието е изработено от иновативен материал Ceraluminium, който съчетава лекотата на алуминия и здравината на керамиката, което означава, че ще бъде по-трудно да се надраска и отпечатъците са почти незабележими.

Въпреки малките си размери, той разполага с най-новия процесор Intel® Core™ Ultra 9 (Series 2), фантастичен ASUS Lumina OLED екран с диагонал 14 инча, четири високоговорителя и батерия с голям капацитет.

Благодарение на мощния NPU, вграден в процесора, който осигурява до 48 TOPS, той има многобройни усъвършенствани AI възможности. Zenbook S 14 (UX5406) ​​вече е наличен за предварителна поръчка на нашия пазар днес и ще бъде физически в магазините в края на този месец.

ASUS ExpertBook P5 (P5405)

Няколко модела са представени в рамките на серията ExpertBook P, като ExpertBook P5 (P5405) се откроява. Благодарение на разширените възможности на AI, той предлага на бизнес потребителите значително по-бърза и лесна работа. Особено интересни са инструментите ASUS AI ExpertMeet за онлайн срещи, с разширени функции като AI препис, AI превод, AI субтитри, асистирани резюмета на срещи, AI камера, AI шумопотискане и бизнес водни знаци, всичко това благодарение на изкуствения интелект.

Този модел се захранва и от новите процесори Intel® Core™ Ultra (серия 2). Фокусът на серията P5 е върху подобрената сигурност, както на хардуерно, така и на софтуерно ниво. Характеризира се с впечатляваща автономност, като от ASUS твърдят, че ExpertBook P5 (P5405) позволява до 20 часа типична офис работа, или до 28 часа възпроизвеждане на видео без презареждане на батерията.

 

 

Сподели