Майката на убития Митко от Цалапица показа брутални СНИМКИ 18 на трупа на сина си

Ужасяващи снимки на части от тялото на мъртвия си син показа днес майката на жестоко убития в Цалапица Митко Малинов – Атанаска Бакалова.

Припомняме, че преди малко повече от година тялото на 24-годишният млад мъж бе изровено след цяла седмица издирване. Майката твърди, че Митко е бил закопан жив.

След няколко месечно издирване от Дания бе върнат убиецът му Ангел Бизюрев. 

Двамата близнаци Валентин и Борислав Динкови бяха заловени няколко дни след зверството на морето и бяха вкарани в ареста в Пловдив. Оттогава те не са излизали оттам. 

Ако обаче Бизюрев е обвинен в умишленото убийство на Митко, то близнаците са обвинени просто вукривателство и ги заплашат само до 5 години затвор. 

Пред майката отново повтори, че има и други, които са съпричастни към убийството на сина ѝ, които са били отцепка и са наблюдавали някой да не види как се закопава тялото на момчето. 

Ето и уредите с които е изкопана дупката и закопан Митко!

Утре и през идните два дни започва същинският процес срещу Рангел Бизюрев. Не се знае кога той ще даде показания, но близнаците, които са привлечени и като свидетели, ще разкажат за кошмарната нощ.

Ето и уредите с които е изкопана дупката и закопан Митко!

До момента Бизюрев признава, че е удрял Митков, но отрича да го е убил. 

Ето и уредите с които е изкопана дупката и закопан Митко!

От ударите е било констатирано, че Митко е имал счупена носна преграда, а Атанска Бакалова заявява, че след като е бил погребан жив, синът ѝ се мъчил над половин час и е издъхнал от задавяне с кръв.

Само това ще публикувам , ръчичката на Митко!
 

Това е крачето на Митето!Бог да ви накаже за това което му причинихте на него и мен! 

Всички роднини, близки и приятели на почерненото семейство настояват делото да бъде обединено и близнаците да бъдат обвинени по същия член, по който е обвинен и Бизюрев. Хората не спират да протестират повече от година и заявяват, че искат доживотна присъда и за тримата. Освен това те твърдят, че трябва да има привлечени и други ибвиняеми. 

Майката е неутешима и не спира да публикува снимки на сина си. Какво ще се случи с това дело ще стане ясно през следващите три дни. 

Кристина Иванова,  

Сподели