Белингам още на полувремето предупредил съотборниците си, че трябва да довършат съперника

Реал Мадрид започна новия сезон в Ла Лига с изненадващо равенство 1:1 с Майорка. „Белият балет“ изигра добро първо полувреме, в което поведе в резултата с гол на Родриго в 13-тата минута, но през втората част допусна изравняване и представянето бе далеч от очакванията.

От кадри на телевизия „Мовистар“ на почивката се вижда, че Джуд Белингам още тогава е предупредил съотборниците си, че не трябва да се отпускат, а трябва да довършат съперника. За негово съжаление обаче това не се случи и Реал трябваше да се задоволи само с точка от този мач.

Разговорът включва няколко играчи на Реал, като пръв говори Мбапе, който казва: „Мисля, че когато си сменяме местата, те не го очакват. Така може да ни подаваш бързи пасове в другата половина“.

Белингам отговаря: „Вие тримата трябва да вкарвате положенията си, защото тичането назад е доста трудоемко“.

Мбапе изглежда се съгласява с него: „Това казах и аз, трябва да ги довършим с нещо“.

Белингам допълва: „Опитвайте, опитвайте, създавайте пространства и … (прави жест за удар към вратата)“.

Изравнителният гол на Майорка дойде след загубена топка, след която домакините спечелиха корнер, а след него Муриджи порази вратата на Куртоа.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели