Барселона и Ман Сити продължават преговорите за Кансело

Барселона и Манчестър Сити продължават преговорите за трансфера на Жоао Кансело на „Камп Ноу“. Португалецът изкара предишния сезон при каталунците и от клуба искат да го задържат в редиците си, но засега все още няма сделка с „гражданите“, които държат правата му.

„Продължават преговорите за връщането на Жоао Кансело обратно в Барса. Той е силно желан от каталунците, но всичко зависи от това дали ще се разберат с „гражданите“. Самият играч вече е взел решение и иска да се завърне в Испания. Преговорите продължават, така че ще видим какво ще стане“, разкрива Романо.

През миналия сезон 30-годишният Кансело се вписа доста добре в състава на Барселона и заради това от клуба се надяват да успеят да го задържат в редиците си. С екипа на каталунците той изигра 42 мача във всички турнири, в които вкара 4 гола и направи 5 асистенции.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели