Лацио преодоля ранен шок и направи успешен старт на сезона

Отборът на Лацио започна победоносно новия сезон, след като осъществи обрат и спечели с 3:1 при домакинството си на новака Венеция в среща от първия кръг на Серия „А“. Така новият наставник Марко Барони дебютира успешно начело на “орлите”, докато Еузебио Ди Франческо загуби и втория си официален мач като треньор на “крилатите лъвове” със същия резултат, с който тимът му отпадна от Бреша в турнира за Купата на Италия.

Двубоят започна с изненадващ гол на гостите, които поведоха още в третата минута благодарение на страхотен шут на Магнус Кофорд Андерсен. Въпреки това римляните бързо възстановиха равенството, като това стана още в 11-ата минута. Тогава Валентин Кастейянос отне топката от Михаел Свобода на границата на наказателното поле и малко след това я прати в противниковата мрежа. В 42-рата минута именно нападателят си спечели дузпа след нарушение на Марин Шверко, а капитанът Матия Дзакани от бялата точка направи обрата пълен. В 81-вата минута Джорджо Алтаре прати топката в собствената си мрежа при опита си да пресече подаване на Мануел Ладзари и така оформи крайното 3:1. Победата на Лацио можеше да бъде и по-убедителна, но в 85-ата минута шут на Кастейянос срещна гредата.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели