Мареска: Вървим в правилната посока

Мениджърът на Челси Енцо Мареска остава оптимист, въпреки загубата с 0:2 на старта на сезона срещу Манчестър Сити на „Стамфорд Бридж“. Той смята, че отборът му е стоял добре в този мач и вижда, че нещата вървят в правилната посока.

„Смятам, че представянето ни бе добро. Не обичаме да губим, но мисля, че играта ни бе добра. Изправихме се срещу най-добрия отбор в света и в голяма степен бяхме равностойни, а на моменти и по-добри от тях. Създадохме положения, но голямата разлика бе в наказателните полета, където те много по-добре разиграваха топката във важните моменти. Но те са специалисти в това отношение. Като цяло обаче представянето ни бе добро“, смята Мареска.

„Мисля, че днес се представихме по-добре в сравнение с последния мач с Интер. А това е най-важното – да се подобряваме с всеки следващ мач. За мен подобрението е очевидно и смятам, че вървим в правилната посока. Още онзи ден казах, че не очаквах отборът да е на такова добро ниво толкова рано през сезона, така че е очевидно, че се движим напред. Така че нямам съмнения, че ден след ден ще изглеждаме все по-добри, ща печелим мачове и ще бъдем по-щастливи“, убеден е италианецът.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели