Генчев: Съжалявам е, че Левски не вкара гол! При нас имаше нервност

Наставникът на Левски Станислав Генчев даде мнението си след загубата от Лудогорец с 0:1 в Разград. Кайо Видал донесе трите точки на „зелените“ с гол в 86-ата минута.

„Едва ли има фен на Левски, който да е доволен, че сме загубили. Първото полувреме бяхме плахи, не играхме със самочувствието, което трябваше. Второто полувреме в началото имахме добри ситуации, мачът можеше да се развие в друга посока. Нервен, при нас имаше нервност, пропуските се дължат на тази нервност. В Лудогорец имаше напрежение. Не ме интересува срещу кой играе, а да играем нашия стил. Да атакува, най-много съжалявам, че не вкарахме гол, имаме футболистите, които могат да създават, които могат да вкарат. Съжалявам за всички 90 минути, колкото е важно да вкарваме, толкова е важно и да не допускаме.

20

Лудогорец : Левски

Лудогорец има добри изпълнители, ясно е. Дадохме топката и стана голът в нашата врата. Днес нашите нападатели играха срещу най-добрата защита в България, Алекс имаше положение, Сангаре подаде на Алдаир, оттук нататък ще стават все по-добри. Лудогорец имат класни изпълнители, на моменти ги надиграха. Единствено, което съжалявам е, че не вкарахме гол. На никой не му е приятно да губим, трябва да изчистим грешките си, имаме време до мача с Хебър, трябва да се върнем на победния път.

Имаме нужда от мотивация на футболистите. Имаме победи и загуби, трябва да се върнем по най-бързия начин на победния път. Минали са само пет кръга, първенството е дълго. Мачът не беше това, което всички очакваха. Имаше много непредизвикани грешки от двете страни. Не разбрах защо Кабаков изгони Живко Миланов, мисля, че за реплика. Всички знаем, че Лудогорец иска да е шампион, след като поведоха доста от техните футболисти започнаха да провокират, трябва да си вземем поуки и да не се подават играчите на такива провокации“, каза треньорът на „сините“.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели