Уест Хам и клубове от Саудитска Арабия се интересуват от Трипиър

Уест Хам и клубове от Саудитска Арабия проявяват сериозен интерес към бранителя на Нюкасъл Киърън Трипиър. 33-годишният десен бек игра във всеки един от мачовете на Англия на Евро 2024, като бе използван от Гарет Саутгейт на левия фланг на отбраната.

Уест Хам търси усилено десен краен защитник, като лондончани преговаряха за Аарън Уан-Бисака от Манчестър Юнайтед и Кайл Уокър-Питърс от Саутхамптън, но и двата трансфера зациклиха. Според „Сън“ „чуковете“ са готови да платят исканата от Нюкасъл цена от 18 милиона паунда за английския национал.

Мениджърът на „свраките“ Еди Хау обаче заяви днес, че Трипиър работи добре, изглежда напълно отдаден на Нюкасъл и не изглежда като играч, който иска трансфер. Въпреки това той не изключи възможността който и да е играч да напусне, за да може клубът да спази финансовите правила на Премиър лийг.

„Не мисля, че Киърън открито иска да напусне. Той беше много добър в тренировките тази седмица – завърна се с амбиция да играе и да се бори за мястото си, както всеки играч прави в предсезонната подготовка. Виждам футболист, който е напълно отдаден. Виждам го като важна част от отбора, но докато сме в този момент, в който клубът е все още под влиянието на финансовите правила, все още има възможност всеки да напусне. Няма да говоря за отделни играчи, но естествено ще има както входящи, така и изходящи трансфери“, заяви Хау.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели