Илиан Илиев: Има вероятност Клаудиу Кешерю да подпише с нас

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след поражението на тима с 1:2 от Локомотив (София) в мач от третия кръг на efbet Лига.

„Естествено искаме повече, неприятна загуба. Имахме доста ситуации през първото полувреме, Локомотив чакаше на контраатака да ни вкара гол, това се обърка. Въпреки че ние играхме скоро мач, физически стояхме добре, но паднахме в капана на домакините. В последните метри ни липсва човек, който да завършва атаките и да се позиционира правилно“, започна Илиев.

„Има вероятност Клаудиу Кешерю да подпише с нас, но когато има нещо официално, клубът ще го обяви“, добави още той.

„Аз по време на мача разбрах, че моят любимец Андреев е на ВАР и няма да ми е лесно. На Мазир Сула не оспорваме, че е червен картон, но в други мачове такива ситуации не се виждат. Бях сигурен, че Андреев ще я види. За мен при втория гол има фал срещу Дуду. Аз съм казал моето мнение за Андреев и съм учуден, че от съдийската комисия пак ми го слагат. Значи е сложен с мисия. Очакваме да се развива футболът ни – трудна работа“, завърши Илиев.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев

Сподели