Хамилтън подкрепя американски фехтовач в Париж

7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън се появи днес на турнира по фехтовка на Олимпийските игри в „ Гран Пале” в Париж, за да подкрепи свой приятел. Става въпрос за американеца Майлс Чамли-Уотсън, който от години е сред приближените на пилота на Мерцедес.

Люис вече е разказвал за пътуванията, в които сред антуража му е и Майлс, като става въпрос за ходене на плаж в Австралия, забавление с костюми от „Супер Марио” в Япония или обиколка на Европа с яхта.

34-годишният Майлс спечели бронз в Рио преди 8 години в турнира на рапира, а според последните му изявления, американецът може и да успее да засили интереса на Хамилтън към олимпийските спортове.

Пред CNN Хамилтън потвърди, че би искал един ден да участва в Олимпийските игри, но си призна, че не е достатъчно добър, за да се пробва в сърфинга или фехтовката, но не изключи свое бъдещо участие.

В ложата в „Гран Пале” Хамилтън се озова до кино звездата Нина Добрев и гаджето й – легендата Шон Уайт, който има три олимпийски титли в сноуборда.

Следвай ни:

Сподели