Тен Хаг похвали Ливърпул и заяви, че не е притеснен от загубата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че не е разтревожен, след като неговият отбор загуби с 0:3 от Ливърпул в контрола, играна в Южна Каролина. Това бе последният двубой за “червените дяволи” преди сблъсъка с Манчестър Сити за “Къмюнити Шийлд” следващия уикенд.

„Бих казал, че чувствата са смесени. Мисля, че видяхме някои позитивни неща, но не сме доволни от начина, по който допуснахме головете. Разбира се, Ливърпул е много добър състав. Те са много агресивни и умели при отбелязването на головете. Първият гол винаги е много важен. Ливърпул игра много добре, но те бяха и много ефективни, използваха шансовете си. Ние също имахме много добри възможности, но не успяхме да ги реализираме. Трябва да бъдем по-клинични. Щях да съм притеснен, ако не бяхме създали шансове.

Играчите, щабът, всички свършиха страхотна работа по време на турнето. Доволни сме от всички усилия, които бяха положени. Работихме върху нашия модел на игра и сега да се върнем, да се възстановим и да се подготвим за следващия двубой, който ще бъде голям мач“, заяви Тен Хаг.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели