Ане Слот не е напълно доволен след 3:0 срещу Манчестър Юнайтед

Новият мениджър на Ливърпул Арне Слот смята, че отборът все още има какво да подобрява в играта си, въпреки че приключи предсезонното турне в САЩ с победа с 3:0 над Манчестър Юнайтед в Южна Каролина. Слот, който замени Юрген Клоп през май, също изведе Ливърпул до победи над Арсенал и Реал Бетис. След това „червените“ се изправят срещу Севиля на „Анфийлд“, преди да гостуват на новака Ипсуич в първия кръг на Висшата лига на 17 август.

Запитан дали е доволен от представянето на своя отбор досега, нидерландецът каза: „Да, но не от всичко. Много сме доволни от резултатите, вкарахме някои наистина хубави голове . . .  много положително турне. Но не мисля, че имахме достатъчен контрол над мача, давахме твърде много шансове на съперника. Юнайтед заслужаваше по-добър резултат от 0:3, но трябва да отчетем и нашата класа в реализирането на положенията ни. Ще видим как играчите, завърнали се от ваканция, се вписват в отбора. Трябва да работим здраво през следващите две седмици, за да сме готови за началото на сезона“, добави Арне Слот.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели