Нежеланият Жоао Феликс се завърна в Атлетико с гол

Атлетико Мадрид записа първа победа в предсезонните контроли. Отборът на Диего Симеоне победи с 3:1 Хетафе на „Колисеум Алфонсо Перес“, а голямата новина беше завръщането в състава на „дюшекчиите“ на Жоао Феликс. Португалецът беше титуляр и отбеляза едно от попаденията за своя тим.

Феликс няма желание да остане в Атлетико, а ръководството на клуба също се надява да му намери купувач. Въпреки това, Симеоне даде шанс на нападателя, който беше освиркван от малка група фенове на мадридчани.

Много силен мач за Атлетико направи Анхел Кореа. Аржентинецът вкара два от головете и подаде за този на Феликс. Срещата беше изгледана на живо от новите попълнения на „лос колчонерос“ Робин Льо Норман и Александър Сьорлот. Двамата бяха привлечени официално по-рано днес.

Кореа даде аванс на Атлетико в 38-ата минута след пас на Артур Вермеерен. В самия край на полувремето аржентинският национал изведе Жоао Феликс, който елегантно прати топката под гредата за 2:0.

На почивката Симеоне смени Феликс и Вермеерен, а на техните места се появиха Рейнилдо Мандава и Родриго Рикелме. Анхел Кореа се разписа за втори път и направи преднината на Атлети класическа в 55-ата минута. Домакините имаха сили само за почетно попадение, дело на Крисантъс Уче (60′).

След мача Феликс не се качи в клубния автобус, а напусна стадиона с частен автомобил. Очаква се португалецът до броени дни да премине в Астън Вила.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели