Тунчев: По най-бързия начин трябва да влезем в час

Наставникът на Арда Александър Тунчев даде мнението си след загубата на своя тим от Лудогорец. Тимът от Кърджали отстъпи с 1:5 в Разград.

“Не беше кой знае каква голяма разликата, просто Лудогорец беше много ефективен, а ние го позволихме. Много елементарни голове допуснахме. Допуснахме доста грешки. Това казах и след мача, че тук Лудогорец наказва. Дадеш ли им възможност няма как да те пощадят. Надявам се да си вземем нужните поуки и да не ги допускаме тези грешки. Доста нови футболисти променихме днес от предишните мачове, със сигурност ще ни трябва време.

Със сигурност имаме нужда от нови футболисти. Към момента няма нищо конкретно. Работим с това, което имаме и по най-бързия начин трябва да влезем в час.

Със сигурно мачът с Хебър е в графа “задължителни”. Ако в такива мачове не успяваме да побеждаваме, ще бъде много трудно. Надявам се и съм сигурен, че ще сме с различен облик другия мач”, заяви Тунчев.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели