АЕК вкара четири, но остави надежди на Интер от Андора

Отборът на АЕК (Атина) спечели с 4:3 първия си мач с Интер Клуб Ескалдес от Андора в Лигата на конференциите от втория предварителен кръг. Гръцкият гранд доминираше и можеше да спечели доста по-убедително, но вместо това остави на съперника си да отбележи три гола и да запази надежди преди реванша.

Домакините на „ОПАП Арена“ взеха солидна преднина от три гола още през първото полувреме, когато се разписаха Роберт Любичич в 6-ата, Леви Гарсия в 20-ата и Мият Гачинович в 31-вата минута.

В началото на втората част и Аролд Мукуди бе точен за 4:0, а в 75-ата минута Гарсия пропусна и дузпа.

Междувременно обаче Интер успя първо да намали изоставането си в 65-ата минута след автогол на Домагой Вида. В 78-ата минута Саска вкара втори гол за гостите от дузпа, а в 83-ата минута и Вити Мартинес се разписа и оформи крайното 4:3.

Така реваншът остава напълно отворен и Интер Клуб Ескалдес има напълно реален шанс да опита да потърси обрат и да сътвори една от големите сензации в турнира.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели