Обрат! Санчо и Тен Хаг си стиснаха ръцете, играчът поднови тренировки

Интересен обрат изглежда е настъпил в отношенията между мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг и крилото Джейдън Санчо. Двамата бяха в открит конфликт през миналия сезон, който наложи и изпращането на футболиста под наем в Борусия (Дортмунд). Очакванията бяха, че разломът между двамата е толкова голям, че Санчо вече няма бъдеще на „Олд Трафорд“ и ще му бъде търсен нов отбор през лятото. Сега обаче ситуацията приема съвсем друг облик и изглежда играчът ще получи втори шанс, пише BBС.

Източници от Юнайтед са потвърдили, че Санчо и Тен Хаг са имали сериозен разговор помежду си, на който са изгладили различията си. Така играчът вече е подновил тренировки в клуба.

Това променя сериозно ситуацията и за Ювентус, който опитваше да привлече 24-годишния футболист в редиците си, но сега сделката изглежда пред провал. Твърди се, че и самият Санчо не е бил твърде ентусиазиран да напусне „Олд Трафорд“ където има доста добър договор до 2026 година.

Шефовете на Юнайтед изглежда също са доволни от това развитие, особено след силния сезон на Санчо с екипа на Борусия (Дортмунд), с който стигна до финала в Шампионската лига. Още повече, че евентуалната продажба на този футболист със сигурност щеше да бъде на доста по-ниска цена от тази, която клубът плати за правата му през 2021 година. Тогава „червените дяволи“ се изръсиха 85 милиона евро, за да вземат Санчо от Борусия (Дортмунд), докато сега се говореше, че Ювентус е готов да плати между 25 и 30 милиона евро за правата на англичанина.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Gettyimages

Сподели