Пореден шок от Созопол: Родители смучат райски газ, а бебето им… СНИМКИ

Кадър, разпространен във фейсбук, шокира стотици потребители само за часове.

Става въпрос за снимка на която млади родители, мъж и жена, дишат балони с райски газ пред бебето си. До тях стои и бутилка със забраненото вещество.

Кадърът е направен в морския курорт Созопол. 

Освен наличието на опасното вещество, будни зрители забелязаха, че в ръцете на невръстното дете има запалка.

Будни майки алармират, че детето е поставено в кош за новородени е, а е поне на 7-8 месеца. Те уточняват, че в коша за новородени е с поне с 5 градуса по-топло, отколкото температурата навън.

Стотици фейсбук потребители се възмутиха от поведението на родителите. По думите на част от хората, „семейството“ често употребява наркотици.

„Надрусани “родители” могат ли да гледат бебе? Силно се надявам да има възмездие за такъв тип животни, защото това не са хора!“;

„Тези двамата конкретно цяла година съм ги гледал до нас как пушат хероин в колата… докато момичето беше бременно….“;

„Ами Социалните да се самосезират,не после като стане нещо да се чудим ама как ,защо, какво!!!Нямам думи за такива едноклетъчни..“;

„Затова и от малки има тъпи идиотчета. Като родителите са прости и децата им са такива. Те като не стават за нищо, за съжаление и крушата няма да падне по-далеч от дървото“ – това са само малка част от коментарите на хората.

Оказа се, че безразсъдните родителите са от Пловдив – майката е Никол Цанева, а бащата се казва Любомир.

Майката все още е непълнолетна.

„Пловдив е малък град и точно това момче е известно с продаването на наркотични вещества в града..”, твърди мъж, цитиран от Trafficnews.

Балоните са по-безвредни от бирата или водката. Големи моралисти станахте всички.

Не сме давали балони с райски газ на бебето, само ние с баща му ги дишахме“ – това заяви майката, скандализирала България.

Балончетата ни засмиват за по 30 секунди и край, а вие с вашия алкохол сте като зомбита„, скара гневно се Цанева през социалките, след което обаче реши да заличи своя профил от Фейсбук.

припомня, че само преди ден снимка, отново от Созопол, показа грозната действителност по нашето Черноморие и вбеси потребителите на мрежата.

На фотото се вижда как няколко младежи дишат балони с райски газ в морето

Сподели