Трагедия: 11-г. момче умря нелепо, сестричката му бере душа в болница след…

Трагедия потресе семейство от румънския окръг Долж, където 11-годишно момче загуби живота си, а сестра му и родителите му са в болница.

Според информация от PRO TV, като предполагаема причина за инцидента се разследва твърдението на бащата, че в къщата е било пръскано със спрей против бълхи.

Сигналът до спешния телефон 112 е подаден след полунощ, когато 9-годишната сестра на загиналото момче, както и майка им, се почувствали много зле. Спешната помощ пристигнала на място и откарала тримата в болницата в Бекет.

Състоянието на децата обаче било изключително критично, което наложило преместването им в по-добре оборудваната болница в Крайова.

За съжаление, по пътя към болницата, 11-годишното момче издъхнало в линейката. Сестра му, която е транспортирана до Крайова, е настанена в реанимация в тежко състояние.

Ден по-късно и бащата на децата изпитал здравословни проблеми и бил транспортиран до болница.

Веднага след трагедията, властите започнали разследване на случая. Бащата разказал на разследващите, че е използвал разтвор срещу бълхи в къщата, но не бил сигурен какъв точно препарат е приложил.

В резултат на това домът е запечатан от служителите на реда, които в момента събират доказателства и изследват всички намерени препарати, спрейове и съдове.

Сподели