Кимбино България: Пазарувайте винаги на най-изгодни цени

Платформата с брошури Кимбино България е създадена, за да ви помогне да откриете на едно място всички изгодни оферти, предлагани в хипермаркетите. Вече не е необходимо да чакате хартиената брошурка на любимия ви супермаркет да „кацне“ във вашата пощенска кутия, за да разгледате цените. Интересувате се от конкретен продукт, предлаган в хранителен магазин, мебелен магазин или магазин за бяла и черна техника? Няма проблем –  всичко необходимо е само на няколко клика разстояние.

Какво е Кимбино?

Kimbino.bg представлява глобална платформа, предназначена да улесни потребителите. В нея ще откриете рекламните брошури на множество магазини в редица индустрии. Това ще ви позволи да сте винаги в течение за техните най-актуални цени и специални предложения.

Вече не е необходимо да обикаляте от магазин на магазин в търсене на намаления. Просто влизате в сайта Кимбино и разглеждате най-новите брошури на магазините, в които обичате да пазарувате. Представете си само колко време и пари ще ви спести тази информация!

Защо да използвам Кимбино?

Кимбино предлага повече предимства на потребителите, отколкото вероятно са ви идвали наум.

Лесен достъп – Кимбино предлага на потребителите изключително лесен достъп до необходимата информация. Актуалните брошури на всички известни хипермаркети са на разположение на сайта, а търсачката свежда времето за търсене на изгодни оферти до минимум.

Спестявате пари – Основната цел на платформата е да предостави на всички потребители възможност да пестят пари при покупката си, като им помага да открият най-евтините цени на продуктите, които търсят. Този сайт определено ще подпомогне семейния ви бюджет.

Изгодни предложения – Ще откриете информация за специалните предложения, игри и томболи, които хипермаркетите често обявяват. Например, можете да се възползвате от покупки на 2 броя на цената на 1 брой или други подобни оферти.

Предотвратявате изсичането на гориГлобалното затопляне е проблем, който се отразява пагубно върху Земята и с който целият свят се бори. Представете си колко дървесина се изсича за направата на хилядите хартиени брошури, които да достигнат до потребителите. Кимбино участва в защитата на природата, като замества хартията с онлайн брошури.

Възможност за планиране – Под всяка онлайн брошура, която ще намерите в Кимбино, е записан броят оставащи дни, в които тя е валидна. Ако харесате нещо от брошурата, но нямате възможност да отидете до магазина днес или утре, можете да планирате посещението си по-нататък през седмицата, като знаете точния брой дни, през които предложенията ще са в сила.

Как да използвам Кимбино?

Да допуснем, че търсите тиквички на изгодни цени. Отивате на пазара и виждате силно надутите цени на тиквичките там. Какво да правите? Разбира се, можете да си купите от скъпите тиквички, но имате и по-добра алтернатива: отваряте сайта на Кимбино, проверявате най-новата брошура на Лидл и виждате, че през тази седмица тиквичките се предлагат с -21% намаление. Страхотно, нали?

Но това не е всичко! След това можете да сравните как вървят цените на тиквичките и в останалите 16 хипермаркета, налични в Кимбино, и да изберете най-изгодния вариант за вас. Бързо, удобно и изгодно!

И най-хубавото от всичко е, че не става въпрос само за супермаркети! Можете да търсите в брошурите за бяла и черна техника, продукти за бита и градината, в магазините за облекло, мебели, козметика и дори в аптеките онова, което ви е необходимо.

Ако ежедневието ви е твърде забързано и нямате време дори да разглеждате брошури онлайн, но искате по възможно най-бързия начин да намерите необходимия продукт, използвайте търсачката на Кимбино, която се намира в горния десен ъгъл на сайта.

Да предположим, че желаете да закупите нова кухненска маса. Въведете ключовата дума „кухненска маса“ в търсачката на сайта и Кимбино ще ограничи избора ви до онези актуални брошури, където се предлага кухненска маса. Това определено ще ви спести много време.

Заслужава ли си да използвате Кимбино? Многобройните предимства потвърждават това. Възползвайте се от удобството да седнете на спокойствие вечер на дивана у дома и да разгледате онлайн каталозите и брошурите на любимите си магазини. Така ще спестите пари, време, нерви и ще спомогнете за опазване на дърветата. Какво по-хубаво от това?

 

 

Сподели