Мениджърът на Андреев и още куп „сини“ играчи скочи на Генчев: Да оставиш 2 млн. евро на скамейката

Мениджърът Виктор Кирков, който представлява интересите на Пламен Андреев, Асен Митков, Преслав Бачев и Антоан Стоянов, не е доволен от днешното изгазване на Станиислав Генчев. Новият треньор на Левски заяви, че търси вратар, което провокира Кирков да напише следното на страницата си във „Фейсбук“:

„Да оставиш 2 000 000 евро на скамейката

От днес стойността на клиента ми Пламен Андреев е 2 милиона евро, сочи пазарната му оценка, публикувана на престижния сайт „Трансфермаркт“. Това е втората най-висока актуална стойност на играч в „Левски“, шестата по размер сред всички български футболисти и тринадесетата сред състезателите в „efbet лига“.

Пламен беше с основна заслуга за спечелването на единствен трофей за „Левски“ в последните 15 години – Купата на България през сезон 2021/22.

В следващите 2 сезона спечели еднолично приза за най-много „сухи мрежи“ в шампионата. През миналото лято в евромачовете на „сините“ направи невероятни спасявания, които донесоха в клуба милиони евро.

ВЪПРЕКИ СТРАХОТНИТЕ СИ ПОСТИЖЕНИЯ, ПЛАМЕН АНДРЕЕВ Е ЕДВА НА 19 ГОДИНИ.

Възрастта му е достатъчен аргумент за минималните колебания в играта му през последния сезон.

Като жест на благодарност за отличната му работа обаче Пламен ще е сигурна резерва в „Левски“ през новия сезон, съдейки по изказванията на новия треньор на тима Станислав Генчев“, пише Виктор Кирков.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели