Младеж напада наред жени в столичен квартал, разпознаха го СНИМКИ

Столичанка сигнализира във Фейсбук, че млад мъж я е нападнал, докато е вървяла в района на квартал „Надежда“. Това станало на вечерта на 1 юни, около 21 часа.

Мястото било в района на Северния парк. Нападателят бил на възраст от около 25 – 30 години, а след посегателството побягнал в посока на близко кафе.

Той бил висок около 170 см, като носел тъмни дрехи. Веселина М. отбелязва, че е подала сигнал до органите на реда.

„Бъдете предпазливи, тъй като едва ли това му е за първи път!“, посочва младата дама.

В коментарите под публикацията граждани посочват, че има и друга подобна информация и успяват да намерят кадри с нападателя. 

„Има оплаквания, че мъж преследва жени и ги обарва. Това се случва в Северния парк и в парк „Надежда“, пише Гражданинът Игрек. Той споделя и снимка на сочения за извършител на подобна проява, а в нея Веселина М. твърди, че припознава мъжа от въпросната вечер.

„Разбирам какво сте преживели, дъщеря ми беше нападната от мъж отговарящ на същото описание и беше ограбена от него пред очите на малкото и дете в кучешкия парк в Толстой“, пише столичанка.

Друг мъж публикува кадри с нападателя и обяснява: „Ето запис от камера, минути след поредното му посегателство. Не бях сигурен дали това е той, но от снимката по-горе става ясно, че е един и същ. Адреса на заснемане е ж.к. Свобода, ул. „Петко Д. Петков“ 10, като след нападението потърпевшата се е опитала да го проследи и е видяла, че тръгва към тази улица.

Предлагам да се разлепят из парковете негови снимки, за да са предупредени всички извън групата!“

 

Сподели