Мишо Вълчев: Генчев е зависим от лятната селекция на Левски

Легендата на Левски – Михаил Вълчев – бе категоричен, че Станислав Генчев е зависим и от селекцията, която предстои да се направи на „Герена“.

„Станислав Генчев определено е кадърен човек. Постигна доста добри резултати с Крумовград и имаха дълга серия без загуба. Интересно ще е дали ще му се получи в Левски, защото на „Герена“ е различно. Напрежението е по-голямо и очакванията и на феновете, и на ръководителите са огромни. Хубавото е, че е бивш играч на Левски и знае това“, започна Вълчев пред „Мач Телеграф“.

„Желая му успех и ще се радвам да му се получи начело на отбора. Сега ще има и повече време за подготовка, по простата причина, че няма да има мачове в европейските клубни турнири“, продължи Вълчев.

„Жалко е за клуб като Левски, че няма да има мачове в Европа. Те са различни и с друг характер. С друга атмосфера и заряд. Не е приятно, защото от там влизат свежи средства. Не е приятно и за привържениците, защото те обичат тези вечери. Сега Генчев ще има повече време да види каква е обстановката на „Герена“ и да опознае играчите. Това е много важно за един треньор. Той е млад специалист и е хубаво, че е в клуб като Левски. Другото ключово е какви футболисти ще се привлекат, защото само с тези не вярвам да постигне нещо голямо. Трябва да се вземат поне 6 души, които да бъдат качествени и над класата на сегашните. Има няколко поста, на които трябва да се обърне внимание. Както в защитата, така и в халфовата линия, нападението. Хубаво е да бъде направен лагер и да бъдат добре подбрани противниците за контролните срещи. Ще се радвам, ако Генчев успее бързо да се адаптира към условията и отбора. Можем само да му пожелаем успех и да го подкрепим, защото той има нужда в момента от това!“, заяви легендата на „сините“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели