Махачев и Макгрегър размениха обиди

Настоящият шампион в лека категория на UFC Ислам Махачев и бившият носител на пояса в тази дивизия Конър Макгрегър размениха обиди публично.

Хегемонът при 70-килограмовите заяви, че според него Макгрегър може и да не победи в предстоящата му на 29-и юни срещу Майкъл Чандлър, тъй като ирландецът провежда подготовката си в нощен клуб.

“Дъстин може да победи Конър, който вече е много стар, но не му давам шанс да пласира тежък удар срещу мен. Не знам кой ще победи, но към момента Чандлър тренира повече и е по-фокусиран. Може би Конър провежда подготовката си в клуба”, заяви дагестанецът пред mmajunkie.com.

Наследникът на Хабиб в UFC визираше публикуваните видео клипове в Интернет, в които се вижда как Макгрегър се забавлява в нощен клуб по-малко от месец преди двубоя му в Лас Вегас.

Нокаутьорът от Дъблин от своя страна коментира снимка на Махачев, на която се вижда, че шампионът има белег от възпаление на крака. Конър призова отбора на Хабиб да спазва по-добра хигиена и обвини Махачев, че има стафилококова инфекция.

“Писна ми от вас! Къпете се! Перете си дрехите! Мийте си тепиха и го правете всеки ден. Отново имате стафилококи. Този тим е инфектиран. И все пак, той (Ислам) ще откаже Дъстин в първия рунд”

Последвайте каналите ни в:

Сподели