Мирчев: Можеше да се лишим от победата, ЦСКА също имаше положения

Помощник-треньорът на Локомотив (Пловдив) – Косьо Мирчев, който днес води отбора при успеха с 1:0 над ЦСКА заради отсъствието на наставника Александър Томаш, обяви, похвали футболистите за цялостната двегодишна работа между двете страни.

„Голямо желание и раздаване от момчетата. Нормално е да има умора, настроението да е ваканционно. Тези момчета неведнъж са доказали, че са отговорни и сериозни. Изиграха мача по най-добрия начин. Както можехме да си решим срещата по-рано, така можеше да се лишим от победата. ЦСКА също имаше положения. Важното е, че победихме.

Специални благодарности на момчетата в съблекалнята. Показаха, че са сериозни и отговорни футболисти.

Не мога да отговарям от името на футболистите. Може би раздялата е приятна, може би е непрятна. Случва се във футбола.

Бъдещето ни е, че от утре сме на почивка. Времето ще покаже колко ще е тази почивка. Искам да изкажа специална благодарност към публиката, която бе през цялото време зад отбора, на ръководството, което ни даде шанс да работим и ние си вършехме добре работата, колкото и нескромно да звучи“, каза Мирчев след срещата, която бе последна за този треньорски щаб, който напуска „Лаута“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов

Сподели