Кроос реагира емоционално на края си в Реал

Полузащитникът на Реал Мадрид – Тони Кроос, реагира на сбогуването си с испанския клуб. Това стана в срещата от последния 38-и кръг на испанската Ла Лига, в който “кралете” направиха нулево равенство с отбора а Бетис. Мачът бе на “Сантиаго Бернабеу”, а феновете по трибуните аплодираха Кроос, който прие всичко по емоционален начин и избухна в сълзи, а след като напусна терена бе посрещнат от децата си.

„Реакцията на децата ми буквално ме унищожи… Не е лесно да се каже нещо сега. Мога само да благодаря на всички фенове на Реал Мадрид, на моя клуб и на целия отбор. Това бяха 10 незабравими години“, каза Кроос.

Кроос изигра 47 мача във всички турнири този сезон. В тях той отбеляза 1 гол и направи 9 асистенции, като той ще има шанса да играе още веднъж в предстоящия финал на Шампионската лига срещу отбора на Борусия (Дортмунд). Според портала Transfermarkt стойността на футболиста е 12 млн евро.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели