Бруно Акрапович също сред вариантите за треньорския пост в Спартак (Варна)

Бившият треньор на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович е поредното име, което се свързва с треньорската позиция в Спартак (Варна), съобщава. Според “Котаспорт” специалистът е пред сензационно завръщане в България, като може да застане начело на новака в efbet Лига.

От Спартак ще започнат преговори с Акрапович, ако преговорите им с Любослав Пенев се провалят. За момента легендарният голмайстор е фаворит да води тима през новия сезон в елита, но двете страни са все още твърде далече от постигането на споразумение.

В момента Бруно Акрапович е свободен агент, след като само преди няколко седмици разтрогна договора си с емблематичния босненски клуб Железничар Сараево, който пое през зимата с цел да го спаси от изпадане.

Според някои източници, от Спартак Варна вече са провели един първоначален разговор с Акрапович, но той трябва да изчака, за да разбере как ще преминат финалните разговори с Любослав Пенев и дали в крайна сметка двете страни ще постигнат споразумение.

Друго от имената, което се свързват със Спартак (Варна) е това на Николай Костов.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели