Грийлиш: Не съм виждал друг играч като Холанд

Халфът на Манчестър Сити Джак Грийлиш засипа със суперлативи саотборника си Ерлинг Холанд. Норвежецът стана голмайстор на сезона в Премиър лийг с 27 гола, но въпреки това отнесе доста критики за представянето си през кампанията. Според Грийлиш обаче те са незаслужени и той заяви, че не е виждал друг подобен играч с такава работна етика като Холанд.

„Той е просто невероятен, истински „убиец“. Този сезон той отбеляза 27 гола в Премиър лийг, но въпреки това усетих липса на уважение към него. Някои хора твърдяха, че не е достатъчно добър. За мен обаче той е невероятен. Той винаги е на правилното място в наказателното поле. Не мога да намеря достатъчно суперлативи, които заслужава“, заяви Грийлиш за talkSPORT.

„Разбираме се много добре, той е брилянтен човек и винаги е приятно да си около него. Не си спомням да съм виждал друг играч като него с такава работна етика. Нещата, които прави, включително как спи, за да се възстанови… Не съм виждал нищо подобно. Това ми показва защо е толкова успешен“, допълни халфът.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели