Брюж замения Игор Тиаго с нападател на Милан

Брюж има интерес към нападателя на Милаг Дивок Ориги. 29-годишният белгиец изглежда няма бъдеще при „росонерите“, след като миналия сезон бе пратен под наем в Нотингам Форест, където също не успя да блесне и англичаните ще го върнат на „Сан Сиро“. Сега „росонерите“ търсят вариант да се отърват от него и Брюж ще опита да се възползва от ситуацията, пише „Трайбълфутбол“.

Белгийският гранд спешно търси нов нападател, който да замени Игор Тиаго на върха на атаката. Както е известно, бившият голмайстор на Лудогорец бе продаден още през зимата на Брентфорд и сега ще се присъедини към новия си клуб.

В същото време кариерата на Ориги определено върви надолу в последните години и той така и не може да си върне най-добрата форма. Така че завръщане в родината му може би е последен шанс да възроди кариерата си.

Договорът на Ориги с Милан е до 2026 година, така че по-вероятно е Брюж да опита да го вземе под наем. В същото време обаче цената на играча не е особено висока в момента и белгийците може да опитат и директно да откупят правата му за сума от порядъка на 4-5 милиона евро.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели