Журналистка разби ПП: Не, те не носят промяна, а за пореден път запечатват порочния кръг

„Ама какво си се фиксирала върху ППДБ, те управляват само от 2 години“. Не, тези не са тук от две години. Точно тази измамна привидност все така не ни позволява да видим процесите в пълния им контекст и води до инфантилните спорове, от които отдавна ми се повръща. Така започва поста си във фейсбук журналистката Ирини Закидис, предава „Труд“.

Ето и как продължава:

„Тези хора са също толкова типични представители на нашия безкраен „преход“, колкото и всички управлявали преди тях в последните над 30 години. Те също са свързани със стария номенклатурен „елит“ и неговите производни. Те също са толкова безмозъчно-сервилни пред Големия брат (независимо кой е той) и бързат да изпълнят всяко негово желание. 

Те също презират Ганя и от висотата на своята изключителност считат, че не бива да му се позволява да управлява собствената си съдба. Те също са толкова корумпирани (колкото и ГЕРБ), некомпетентни и безчувствени към страданията на собствения си народ и го разглеждат единствено като обект, подлежащ на стадно управление, а не като субект, от когото произтича властта в нашата страна. 

Не, не са тук от две години. Те просто са новото издание на статуквото и всеки Божи ден получаваме поредното доказателство, че крушата не пада по-далеч от дървото. Те не носят никаква промяна, а за пореден път запечатват порочния кръг, в който се въртим от десетилетия.

Единственото което ги отличава, е тяхната безкрайна наглост, която им позволи да се самоназначат за единствени носители на сияйната истина и извънземен морал. При подобни космически заявки, аз имам правото да проверявам дали това наистина е така. Резултатите не са утешителни…“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели