В Наполи още чакат оферти за Осимен

В Наполи все още не са получили нито една оферта за нападателя Виктор Осимен. Нигериецът се очаква да бъде продаден това лято и в клуба вече чакат да бъдат потърсени от потенциални купувачи, но за момента такива няма, пише „Кориере дело Спорт“.

25-годишният голаджия изигра пореден добър сезон, въпреки че тимът му се представи много под очакванията. Нигериецът има 17 гола в 31 мача, но той пропусна доста срещи през сезона заради участието си на Купата на Африка, както и заради някои контузии.

През миналото лято Осимен бе обект на сериозен интерес от доста клубове, но тогава президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис категорично отказа да го продаде. Сега босът доста е смекчил позицията си, още повече, че в договора на играча има клауза за откупуване на стойност около 120-130 млн. евро, така че всеки, който е готов да извади подобна сума, може да вземе футболиста в редиците си.

Името на Осимен е свързвано с интерес от страна на Пари Сен Жермен, Манчестър Юнайтед и Челси, но за момента никой от тези клубове не се е свързал с Наполи, за да стартира евентуални преговори. Предполага се, че това може да се промени с отварянето на трансферния прозорец, но високата цена на играча може и този път да осуети евентуалната му продажба, освен ако Де Лаурентис не реши да го пусне за по-малка сума.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели