Атлетико Мадрид се прицели в голмайстора на Виляреал

Атлетико Мадрид иска да привлече в състава си нападателя на Виляреал Александър Сьорлот, твърди „Марка“. Норвежецът прави страхотен сезон с екипа на „жълтата подводница“ и е лидер при голмайсторите в Ла Лига с 23 попадения на сметката си. Той направи изключително впечатляващ мач срещу Реал Мадрид, в който заби 4 гола във вратата на „белия балет“.

Една от основните задачи за лятната селекция на Атлетико Мадрид е привличането на класен нападател. Клубът ще се раздели с Мемфис Депай, а бъдещето на Алваро Мората също е под въпрос. Затова „дюшекчиите“ имат спешна нужда от голмайстор, който да води атаката през новия сезон и Сьорлот е на първо място в списъка на Диего Симеоне.

Привличането на 28-годишния нападател обаче няма да е толкова просто. Той пристигна във Виляреал едва миналото лято от РБ Лайпциг и има договор до 2028 година. Преди това той игра три години под наем в Реал Сосиедад. Атлетико ще трябва да приготви доста сериозна сума, ако иска да изкуши шефовете на „жълтата подводница“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели