Играчите на Челси останали шокирани от уволнението на Почетино

Уволнението на мениджъра Маурисио Почетино е изненадало неприятно играчите на Челси, твърди „Сън“. Изданието се позовава на свои източници от „Стамфорд Бридж“, който твърдят, че след добрите игри напоследък и класирането за Лига Европа, футболистите са очаквали аржентинецът да получи вот на доверие от шефовете. Това обаче не се случи, а сега предстои поредно бурно лято за лондончани.

Самият начин, по който играчите са научили новината също не е бил особено добре обмислен от страна на шефовете. Те са сторили това посредством съобщение през платформата Whatsapp.

„Отборът завърши сезона в добро настроение, а сега то отново е минорно. Цялата позитивна енергия след поредицата добри мачове бе заличена с един удар. Почетино бе доста популярен сред играчите“, разкрива един от източниците.

„Това бе истински шок. Отборът бе толкова сплотен. Почетино имаше доста сложна задача. Да изградиш отново състава не е лесно, но той се справи добре“, съобщава пък друг човек, близък до един от играчите на Челси.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели