Ал-Хилал продължава без грешка, равенство за Ал-Насър

Новият шампион на Саудитска Арабия Ал-Хилал продължава безгрешния си ход в местното първенство. Възпитаниците на Жорже Жезуш спечелиха категорично с 3:1 домакинството си на Ал Таи и така вече продължават да нямат допусната загуба след 33 изиграни мача през кампанията.

Салем Ал Даусари в 17-ата, Майкъл в 44-тата и Малком в 60-ата минута реализираха трите гола в полза на домакините, докато за гостите се разписа Андрей Кордеа в 64-тата минута.

В друг мач от кръга съставът на Ал-Насър стигна до изстрадано реми 2:2 в гостуването си на Ал Рияд. Кристиано Роналдо и компания първи откриха резултата с попадение на Отавио в 15-ата минута, но допуснаха обрат с голове на Андре Грей в 26-ата и Мохамед Ал-Акел в 45-ата минута. Дълбоко в добавеното време на мача в 97-ата минута Мешари Ал Немер донесе точката на гостите, които преди това бяха останали и с човек по-малко след директен червен картон на Аймерик Лапорт в 63-тата минута.

Третият в таблицата Ал Ахли пък направи нулево реми в гостуването си на Ал-Раид. Мачът бе без особено значение за гостите, докато за домакините това можа да е ценна точка в битката за оцеляване.

След изиграването на 33-тия кръг Ал-Хилал е начело с 93 точки, пред Ал-Насър със 79 и Ал Ахли с 62. До края на сезона остава още един кръг.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели