Зягорял син на тракторист уморил куп крави от секс СНИМКИ 18

Перверзник беше хванат да се промъква в краварник и да прави секс с едно от животните, след като фермер поставил камери за наблюдение.

Фермерът Иън Фаруел хванал 25-годишния Лиъм Браун със смъкнати панталони зад животното, ръце от двете страни на бедрата на крава и се мърдал назад и напред.

Браун е задействал аларма в ранните часове на нощта и е избягал от фермата в Бъртън, близо до Крайстчърч, Дорсет. Той прескочил няколко врати, само за да се приземи в друга кошара, където бил стъпкан от животните.

Той бил хванат да плаче на земята от Фаруел, чието семейство притежава фермата от 144 години. Бащата на Браун преди това работил за Фаруел като шофьор на трактор в продължение на 17 години.

ДНК проба, взета от кравата, доказала, че е имало полов акт.

Браун признал престъплението и казал, че се чувства „засрамен и неудобно“. Той е осъден да плати на Фаруел £600 обезщетение, като по този начин избегнал затвора.


Фермерът подозирал, че с кравите му е правено нещо, защото имало редица подозрителни инциденти. Той намерил хирургически ръкавици и дрехи, а няколко млади животни били умрели при необясними обстоятелства

Вследствие на това фермерът и семейството му решили да сложат камери, за да заловят перверзника.

Една нощ синът на фермера чул едно от животните да издава „отличителен тревожен звук“. Проверил камерите и видял, че има някой в ​​обора, и звъннал веднага на баща си.

На камерите видели, че натрапникът преследва животните с колан в ръка, докато те издават жални звуци.

Майката споделила пред съда, че когато списали натрапника го попитали дали е оставил вързани кравите, а той отговорил, че вече бил свършил и го отвързал. 

Браун се призна за виновен за сексуално проникване в животно и причиняване на ненужно страдание. Перверзникът е осъден на тригодишна рехабилитация и 150 часа неплатен труд и му наредили да плати обезщетение от £600 на семейство Фаруел. Издадена му е заповед да не може да отглежда добитък десет години.

 

Сподели