Vivacom стартира футболния сезон със смарт телевизори и революционно ТВ преживяване на топ цени

Месецът на футбола във Vivacom започва по-рано със страхотни оферти за всички фенове на спорта.

Телекомът предлага разнообразна селекция от смарт телевизори с кристално качество на картината на достъпни цени, започващи от 9,98 лв. на месец на лизинг без оскъпяване в сравнение с цената при еднократно плащане. В комбинация с иновативната ТВ платформа EON футболните фенове следят статистиките в реално време с функцията EON Sports Mode.

Потребителите могат да изживеят емоцията от големите мачове с чисто нов смарт телевизор на достъпна цена. В селекцията са включени телевизори с размер от 40 инча (101,6 см.) до 65 инча (165 см.) на цени, започващи от 9,98 лв. на месец на лизинг без оскъпяване за 36 месеца в комбинация с 24-месечен договор за EON пакет.

Сред тях са страхотните модели на Hisense – 40-инчов с Full HD резолюция, предоставяща кристално чиста картина, и 50-инчов с QLED технология, която осигурява богата палитра от цветове. Изисканият черен дизайн на Hisense се вписва перфектно във всеки интериор. И двата смарт телевизора работят с операционната система VIDAA, която е изключително интуитивна и лесна за използване.

Селекцията включва още и два модела на Samsung – Samsung QLED 55” и Samsung Crystal UHD 65”, които са с впечатляващо тънък и елегантен корпус. Потребителите могат да се насладят на картина, в която всеки детайл изпъква с впечатляваща яснота.

Динамичното картографиране на тона на HDR10 създава по-дълбоки черни нюанси, по-живи изображения и винаги ярки детайли. Всички телевизори разполагат с кристално качество на картината и са с предварително инсталиран EON Smart TV App.

Специалният спортен режим – EON Sports Mode, който е достъпен ексклузивно в EON, предоставя подробна статистика в реално време само с един клик върху бутона Статистика (спортна топка).

Футболните фенове могат много бързо и лесно в самото спортно събитие да получат информация за съставите на отборите, за играчите, както и за получените картони, отсъдените нарушения, точните и неточните удари, тъчовете, корнерите, засадите и много други показатели. А с опцията за връщане назад до 7 дни те могат да видят отново най-запомнящите се попадения и любимите си мигове от първенството.

Повече информация за специалните предложения на Vivacom може да видите ТУК.

Сподели