Капитанът на Рома: Бяхме близо, много сме разочаровани

Капитанът на Рома Лоренцо Пелегрини заяви, че тимът е бил наясно, че ще има трудна задача в реванша от полуфиналите в Лига Европа срещу Байер Леверкузен заради резултата от първия мач. Рома завърши 2:2 при гостуването си на Байер, а в първия двубой бе загубил с 0:2. Германският шампион се класира за финала в Лига Европа с общ резултат 4:2, а италианският Рома приключи участието си в надпреварата.

„Много сме разочаровани, но трябва да възстановим енергията си, защото ни остават още три мача в първенството, в които трябва да вземем това, което заслужихме в последните месеци“, продължи футболистът на Рома.

„Байер е силен отбор, но в края на първия мач, нямах чувството, че са ни надиграли. Днес също показаха качествата си, но ние успяхме да ги притиснем. В последните месеци направихме изключителни неща и вече определено мислим единствено за това да приключим сезона на ниво“, завърши Лоренцо Пелегрини.

Голмайсторът за Рома Леандро Паредес, който отбеляза двете попадения от дузпи за римския гранд коментира пред Sky Sport Italy: „Боли ни, защото мачът беше в наши ръце. За съжаление, след автогола на Манчини бяхме принудени да оставяме повече свободни пространства. Това е недопустимо срещу такъв силен противник. Направихме всичко, за да отбележим два гола. До 82-ата минута играехме страхотен двубой. Съжаляваме, защото положихме огромни усилия. Искахме да подарим на феновете си финал, но се връщаме у дома с празни ръце.“

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели