Ще се върне ли Черноморец в играта или Балкан ще се доближи до финала в НБЛ?

Черноморец приема Балкан в мач №2 от полуфиналната серия от Националната баскетболна лига. Срещата е днес от 19:00 часа в зала „Бойчо Брънзов“ в Бургас, а Sportal.bg ще ви даде възможност да проследите развитието й на живо.

„Акулите“ обаче изостават в битката за място на финала, след като в първия сблъсък у дома с настоящия шампион допуснаха поражение със 79:84. Играе се до три победи от пет мача.

Третата среща между двата отора ще е на 13 май (понеделник) от 19:00 часа в Ботевград, евентуален четвърти ще се изиграе на 15 май (сряда) от 19:00 часа отново в „Арена Ботевград“, а ако се стигне до решителен пети, то той ще върне серията край морето на 18 май (събота).

В мач №1 за бургазлии извън състава остана гардът Евгени Хаджирусев, който е с разтежение в прасеца и най-вероятно ще пропусне и днешния двубой. Участие в мача не взе една от големите звезди на отбора – Шон Смит, като в крайна сметка това се оказа треньорско решение. В хода на срещата контузии получиха Ладариен Грифин и Христо Захариев, за които не е ясно дали Васил Евтимов ще може да използва днес.

Докато наблюдавате важния баскетболен сблъсък, можете да спечелите и страхотни награди от Sportal.bg. Не пропускайте да участвате в нашата игра и да се сдобитете с тениска и гривни на Черноморец или официален екип на една от звездите на Балкан!

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto

Сподели