Жан-Луи Гасе: В даден момент можехме да се върнем в мача

Старши треньорът на Марсилия – Жан-Луи Гасе, коментира тежкото поражение с 0:3 от тима на Аталанта в срещата-реванш от 1/2-финалите на Лига Европа. Според наставника на провансалци неговият отбор е отстъпил във всичко на своя съперник.

“Истината е, че Аталанта се справя много добре. А треньорът Гасперини работи тук от много години и изгради отличен отбор за няколко сезона. Те бяха по-добри от нас, въпреки че в даден момент можехме да се върнем в мача. Днес загубихме във всеки един аспект”, каза Гасе.

Това като цяло е краят на един много лош сезон за френския тим, който в голяма част от есенния дял на родния шампионат гравитираше в долната половина на таблицата, а през пролетта така и не успя трайно да се закачи в челото. Евентуален триумф в Европа можеше да е солидна утеха за клуба, но това няма да се случи и играчите от френския юг ще трябва да приберат бойните знамена за по-добри дни.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели