Алонсо: Хареса ми реакцията на отбора

Старши треньорът на Байер (Леверкузен) – Чаби Алонсо, коментира класирането на отбора на финала в Лига Европа. Германците елиминираха тима на Рома, като наваксаха два гола изоставане в реванша.

“Когато губихме с два гола разлика, не забравихме какво създадохме. Хареса ми реакцията на отбора на головете на Рома. Миналата година бяхме близо до финала, но тази година успяхме да стигнем до там. Италианци отново ни чакат на финала на Лига Европа. Рома ни атакува много добре, благодарение на новия им треньор. Аталанта пък работи с Гасперини от много години и те са добре обучен отбор. Ще бъдат интересно предизвикателство”, каза Алонсо.

Германският първенец ще срещне друг италиански тим на финала – Аталанта, който отстрани отбора на Марсилия. Ако Байер триумфира с трофея на 22-ри май (сряда) в турнира и три дни по-късно спечели финала за Купата на Германия срещу Кайзерслаутерн, клубът ще запише исторически требъл през този сезон.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели