Изоставено бебе в кола в Шумен взриви мрежата СНИМКА

Мъж успя да разбуни Мрежата със своя публикация, в която споделя притеснителен сигнал. Даниел В. твърди, че бебе е било оставено от родителите си само в кола, пише Глас нюз бг.

Според мъжа, това станало посред бял ден на паркинг пред търговски обект в Шумен. Като допълва, че малчуганът бил сам „близо 30 минути“.

„И това се наричат родители? Детенцето стои близо 30 минути само и плаче!“, твърди Даниел В. Той допълва сигнала си и със снимка, на която се вижда бебето.

За броени часове публикацията събира десетки гневни реакции, а притеснени граждани призовават да бъде подаден сигнал до компетентните органи.

Майката влезе в магазин за дрехи. Бяха 3 жени, можеше поне едната да остане при детенцето а другата да си влезе в магазина!„, твърди авторът на сигнала Даниел В.

Други родители недоумяват защо майката би оставила невръстното дете само в автомобила. Намират се и такива, реагиращи с разбиране.

Вижте:

„Никога не съм и няма да оставя детенцето си самичко! Мисля, че съм доста отворен и модерен човек, но това е безотговорно“, смята Надежда П.

„И какво толкова е станало? Да те видим ти като имаш дете какво ще правиш.

А колкото до другите моралисти, вие не сте ли го правили, особено ако детето ви спи?“, пише Панайот В.

В крайна сметка обаче будният гражданин продължил по пътя си, като липсва информация как е завършила историята, която успя да притесни родителите в Шумен – поне в дигиталното пространство.

Сподели