Бойко с култов коментар за банкнотите в чекмеджето му ВИДЕО

Повече народът не може да ни понася да правим избори. Както ни подреди – така. Това заяви лидерът на ГЕРБ по време на откриване на предизборната кампания от Стара Загора. 

„Може би забелязвате, че европейските ни депутати са същите, защото имаме десетки хора, които стават, но оценката ми за евродепутатите е отлична, както и оценката ми за престоя на Мария Габриел в това правителство.

Стара Загора щеше да има спортна зала. Оставихме 10 милиона по сметките, за да има спортна зала. Къде е? Като отразявате ПП, защо не питате“, озадачи се Борисов. 

Борисов с нова бомба, разкри как ГЕРБ са паднали в капана на ПП-ДБ за падането на кабинета

„Хора, през 15-20 журналисти те успяха да направят така, че да се чувстваме плахи с абсолютно доказани компромати. Дали си държа банкнота в чекмедже, която не е произведена никога? Даже ги слагаха на билбордове. Сега представяте ли си да пусна ГЕРБ да ги слагат по билбордове – пудели, пачки, всичко„, попита той. 

„Когато искаха да направят комисия срещу Асен Василев, казах „не“. Когато искаха комисия за Атанасов казах „не“. Когато някой е осъден, тогава го коментираме. Да ни чухте да говорим за „Чаталджа“? Не. Защото сме системна партия и трябва да уважаваме тези, с които работим“, заяви лидерът на ГЕРБ. 

„Желая ви на изборите да се отнесете еднакво сериозно и към европейските избори, защото трудно ще се съставят мнозинствата и за един-два гласа ще бъде важно. Еднакво важни са ни. 22 е добро число. Да поздравя хората, които обичат Реал Мадрид. Един приятел снощи като бихме вика: „Добре, че бихте, че как ще почне тая кампания, знам ли.“ Заповядайте на първи юни в Пловдив при нашия водещ кандидат Урсула фон дер Лайен“, завърши Борисов. 

Сподели