Голямо име, мераклия за Белия дом, имал червей в главата, изял част от мозъка му ВИДЕО

Независимият кандидат за президент на САЩ Робърт Ф. Кенеди-младши твърди в показания, взети преди повече от десетилетие, че червей е изял част от мозъка му, преди да умре в главата му.

Племенникът на Джон Кенеди, който сега е на 70 години, направи странното признание по време на бракоразводно дело през 2012 г., описвайки подробно „когнитивните проблеми“, за които първоначално се страхувал, че са мозъчен тумор.

Тогава лекар му казал, че тъмното петно ​​на скенера всъщност е мъртъв паразит, съобщава New York Times.

Преди да разбере за паразита, Кенеди се подложил на операция в Медицинския център на университета Дюк в Северна Каролина от същия лекар, който оперирал чичо му, сенатор Едуард Кенеди, който почина от тумор мозъка през 2009 г.

След интервенцията обаче Робърт получил мнение от втори доктор, който му казал – аномалията „е причинена от червей, който е влезнал в мозъка ми и изял част от него и след това е умрял“, спомня си Кенеди.

Политикът няма никаква идея как може да се е заразил с паразита, но предположи, че може да е било по време на по-ранно пътуване до Южна Азия.

Лекарите, интервюирани от Times, предположиха, че това вероятно е ларва на свинска тения, за която е известно, че причинява гърчове, главоболие и световъртеж, когато започнат да умират.


Сподели