Решение на Рафиня би затруднило негова потенциална продажба

Ръководството на Барселона ще се сблъска с по-големи проблеми, ако пожелае да се раздели с крилото Рафиня, след като футболистът продължава да бъде без агент и няма да наема такъв до края на сезона.

Каталунците се готвят да изслушат оферти почти за всеки от играчите си през лятото, а в това число влиза и Рафиня, който обаче не дава никакви индикации, че би напуснал клуба. 27-годишният бразилец остана без агент през миналото лято, когато спортният директор на Барселона Деко престана да го представлява и въпреки множеството предлагащи услугите си агенти играчът е решил да не се ангажира с такъв преди края на сезона, пише „Спорт“. Очаква се това да направи потенциалните преговори за раздяла с атакуващия футболист още по-трудни.

Саудитска Арабия е възможна дестинация за Рафиня, което би предоставило на Барселона изкушаваща оферта, но шефовете на клуба ще трябва да го убедят, ако се стигне до такъв момент.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Сподели