Маркиньос: Не бяхме достатъчно ефективни

Защитникът на Пари Сен Жермен Маркиньос бе тъжан след загубата с 0:1 в реванша с Борусия (Дортмунд) и отпадането на тима му на крачка от финала в Шампионската лига. Той обаче смята, че вината за това е в неговия отбор и в липсата на ефективност, особено в предни позиции.

„Липсваше ни ефективност. Те ни отбелязаха два гола след корнер и след добро изреждащо подаване, което знаехме, че им е силата. Трябваше да се защитим по-добре в тези ситуации. Това са малки детайли. Създадохме доста положения, много повече от тях, но не бяхме ефективни. За сметка на това те бяха изключетелно ефективни, вкараха два гола и спечелиха и двата мача“, заяви Маркиньос.

„Има много позитивни неща, които можем да вземем от този турнир. Малко хора вярваха, че ще стигнем дотук. Преодоляхме доста трудности и не трябва да хвърляме всичко на вятъра, само защото са ни елиминирали. Трябва да помним, че това е нов проект, с нов треньор. Има много позитиви, които да вземем за следващия сезон. Искахме да стигнем до „Уембли“ заради феновете и заради семействата ни. Но сега трябва да запазим спокойствие. И двата тима израснаха много в хода на турнира, бяхме много близо до целта. Но трябваше да сме по-ефективни“, завърши бразилецът.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели