Тен Хаг: Трябва да продължим да се борим, както го правят феновете

Ерик Тен Хаг довори след катастрофалното поражение на водения от него тим на Манчестър Юнайтед с 0:4 от отбора на Кристъл Палас в срещата между двата състава от 36-ия кръг на английската Премиър лийг. Нидерландецът логично не бе доволен от представянето, като прикани футболистите да намерят сили от феновете на отбора, които не спират да подкрепят отбора въпреки негативното стечение на обстоятелствата.

“Ясно е, очевидно е, че не се представихме достатъчно добре. Не действахме, както ни се искаше, това далеч не беше достатъчно и сме разочаровани от това. Феновете бяха през целия път с нас и трябва да продължим да се борим, както те го правят. Това не трябваше да се случва, защото дадохме ясни указания как да се защитаваме. Ще продължа да се боря, подготвих отбора по най-добрия начин, по който можех, но не и по достатъчно най-добрия възможен начин. Сега трябва да намеря енергията, за да подготвя момчетата за мача в неделя”, каза тен Хаг.

Поражението срина “червените дяволи” до осмото място в Премиър лийг, като възпитаниците на Ерик тен Хаг отдавна загубиха шансовете си за участие в Шампионска лига, а сега все повече са изправени пред угрозата да изпуснат и квотата за втория по сила турнир, организиран от УЕФА – Лига Европа.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели