Порно кралицата Миа Халифа смая феновете си с лично признание СНИМКИ 18

Бившата легенда на Pornhub Миа Халифа разкри истинското си име в актуализация на биографията си в Instagram, но някои фенове изобщо не подозираха, че тя се подвизава под псевдоним. 

Това накара някои потребители на X да се просълзят от смях, тъй като не можеха да повярват, че хората смятат, че Миа Халифа е истинското й име, а не нейното порно име. Други пък бяха изумени колко обикновено е истинското ѝ име.

„Колко глупаво се чувстваш, като вярваш, че истинското ѝ име е Миа Халифа“, иронизира един потребител заедно с няколко смеещи се емотикони, отговарящи на друг, който каза: „Миа Халифа е истинското й име“.

След като в информацията си в Инстаграм Миа обяви, че всъщност се казва Сара Джо, се появиха коментари, че „всички“ знаят това. „Всички знаят, че Миа Халифа не е мюсюлманка и това дори не е истинското й име, тя всъщност е Сара Джо Шамун, не всички ливански граждани са мюсюлмани“, пишат потребители в X.

По-критичен коментатор добави, че Миа „не можа да избяга от миналото си“ на съдържание с оценка X, на което някой отговори: „Не е като да го е искала. Истинското й име е Сара Джо, тя просто се нарича Миа Халифа, защото е известна с това.“

Миа, или Сара Джо, публикува свои снимки в стил „райската градина“, покривайки гърдите си със зелени листа.

Тя вече се изявява в OnlyFans, където в коментарите феновете ѝ не спират да я наричат „зашеметяваща“ и „секси“.

 

Сподели