Ал-Хилал пречупи отбора на Марез и Фирмино и е на крачка от титлата

Отборът на Ал-Хилал спечели с 2:1 гостуването си на тима на Ал-Ахли с Рияд Марез и Роберто Фирмино в състава си в отложен мач от 28-ия кръг на СПЛ на Саудитска Арабия. Така момчетата на Жорже Жезус вече са на само точка от спечелването на титлата в саудитския шампионат.

Мачът бе оспорван, като очертаващите се шампиони трябваше да минат през обрат, за да стигнат до успеха. Домакините от Ал-Ахли поведоха в 30-ата минута след гол на Фирас Ал-Бурайкан, а нещата се обърнаха в полза на ответната страна чак след почивката. Тогава в 52-рата минута Александър Митрович възстанови паритета, а в 89-ата Малком донесе успеха.

В следващия кръг възпитаниците на Жорже Жезус приемат Ал-Хазем, като два дни по-рано Ал-Насър на Кристиано Роналдо гостува на Ал-Ахдуд и при евентуална грешна стъпка “супер седем” и компания още тогава титлата може да отпътува към стадион “Принц Файсал бин Фахд” в Рияд.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели