Сиамски близначки с обща вагина разкриха как върви сексът – а едната е лесбийка 18

Сиамски близначки, които са съединени в от кръста надолу, разкриха детайли за сексуалния си живот. Той се усложнява от факта, че едната от тях е лесбийка, а другата – хетеросексуална.

Във форума Reddit 19-годишните девойки, които се представят с имената Миа и Лиа, но уточняват, че това не са истинските им имена, отговарят на въпросите на любопитните потребители.

Двете момичета имат една обща вагина. Те твърдят, че са решили много рано, въпреки „сексуалните си желания“, няма да правят секс с никого поради рисковете, свързани с бременността.

Те пишат: „Въпреки че и аз, и сестра ми имаме сексуални желания и двете изпитваме възбуда, ние се съгласихме от ранна възраст, че няма да правим секс, тъй като би било 1. много неудобно и за двете ни и 2. рискът от бременността е твърде голяма. Ако забременеем, има голям шанс да умрем.

Въпреки това, ние ще продължим да бъдем интимни с нашите партньори. Аз се целувах, прегръщах и гушках с моята приятелка. Но тя беше удобно асексуална, така че това не беше проблем за нас“.

„Но точно това е, което ни върши работа. Други сиамски близнаци, например Аби и Британи, може да имат по-интимни взаимоотношения или по-малко, обикновено да, сексът до вашия брат или сестра е странен, да сте сиамски близнаци е напълно различно изживяване“, допълват те.

Те обаче казаха, че са се опитвали да „мастурбират в миналото“, но са се съгласили да не го правят, тъй като е „твърде неудобно“ за двете.

Разказвайки повече за неудобната същност на своето положение, те написаха: „Представете си, че някой докосва рамото ви, непрекъснато. Би било доста досадно и странно, нали? Ето какво е, ако Лиа докосне нашата вагина, усещането е сякаш някой бърка в тялото ви. „

Споделяйки повече за състоянието си, анонимните жени твърдят: „Добре, основната информация! Имената ни са Миа и Лиа (не са истинските ни имена, но подобни). Ние сме на 19 години. Свързани сме в корема, така че два различни мозъка, две сърца, четири бели дроба (съответно левият и десният ни дроб са някак слети, така че приличат повече на 3-ти бял дроб, отколкото на 4-ти), два черни дроба, два стомаха и след това по-долу споделяме нашите черва, пикочен мехур и репродуктивна система.

Така че да, една и съща вагина! Всеки от нас има по една ръка и крак, които можем да контролираме съответно.“

В публикацията те описаха подробно как са съединени телата им и дадоха впечатляващи подробности за това кой притежава по-силните страни.

Публикацията гласи: „Белите дробове на Лиа са притиснати от моето тяло и на всичкото отгоре тя има тежка сколиоза на гръбначния стълб.“

Те твърдят, че са премахнали две ребра, за да облекчат натиска върху белите дробове на Лиа. Те също така споделиха, че поради кръвен съсирек, който се е образувал в ръката на Лиа, сега тя има „постоянна силна хронична болка“.

Поради това обикновено Миа е тази, която се занимава с „изпращането на съобщения, писането и правенето на неща с нашите ръце“. Те добавиха: „Ние наистина шофираме, но аз съм [Миа] единствената, която използва лоста. Карам с една ръка, очевидно“.

Сподели